in

Πρίγκιπας William: Γι’ αυτό ακύρωσε προγραμματισμένη του εμφάνιση την τελευταία στιγμή

Σύμφωνα με τα διεθνή media, ο πρίγκιπας William αναγκάστηκε να ακυρώσει πρόσφατη εμφάνισή του, για λόγους ανωτέρας βίας.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αποφάσισε την τελευταία στιγμή να ακυρώσει το ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, κάτι που προκάλεσε αναταραχή τόσο στον βρετανικό λαό, όσο και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Τι συνέβη, όμως, ακριβώς; Ο William, δε θα δώσει το “παρών” στo επετειακό Royal National Lifeboat Institution Garden Part, με το Παλάτι του Κένσινγκτον να δηλώνει: “Προσβλέπουμε στον επαναπρογραμματισμό στο μέλλον και λυπούμαστε πολύ για όσους έχουν ήδη ταξιδέψει”. 

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την ανακοίνωση του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα για την αλλαγή του δικού τους προγράμματος, ενώ σε ανακοίνωσή του, το βασιλικό ζεύγος ζήτησε συγνώμη γι’ αυτή την αλλαγή.

Ο βασιλιάς Κάρολος συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας και συμφώνησε με το αίτημά του να διαλυθεί το Κοινοβούλιο, με τη χώρα να μπαίνει σε μία ιδιαίτερη περίοδο και τους royals να παίζουν το δικό τους ρόλο στις εξελίξεις.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Snack o’clock: Πεντανόστιμο cake χωρίς μίξερ

Adam Levine: Μία περιήγηση στην εντυπωσιακή του κατοικία