in

Πρίγκιπας William: Αποκάλυψε πότε επιστρέφει στα βασιλικά του καθήκοντα

Ο William απολαμβάνει μαζί με την οικογένειά του τις καλοκαιρινές του διακοπές στο κάστρο Balmoral αυτό το διάστημα, μετά από μερικούς εξαιρετικά δύσκολους και απαιτητικούς μήνες.

Η οικογένεια έχει δοκιμαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, μετά τη διάγνωστη της Kate με καρκίνο, με τον William να είναι από την πρώτη στιγμή συνεχώς στο πλευρό της, ενώ τώρα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε μια αποκάλυψη για το πότε σχεδιάζει να επιστρέψει και πάλι στα βασιλικά του καθήκοντα.

Όπως έγινε γνωστό, αυτό αναμένεται να συμβεί -εκτός απροόπτου- στις 5 Σεπτεμβρίου, με το Παλάτι του Kensington να επιβεβαιώνει ότι ο William θα πραγματοποιήσει ξενάγηση στην έκθεση της γκαλερί Saatchi Gallery, την οποία επιμελήθηκε η φιλανθρωπική του οργάνωση Homewards.

Ο πρίγκιπας θα συναντήσει τους Βρετανούς καλλιτέχνες, των οποίων τα έργα παρουσιάζονται στην έκθεση, οι οποίοι είτε έχουν βιώσει οι ίδιοι την έλλειψη στέγης, είτε εμπνεύστηκαν από τις πραγματικές ιστορίες όσων την έχουν βιώσει.

Πρόκειται για ένα θέμα που αγγίζει ιδιαίτερα τον William, καθώς η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, τον είχε βάλει από νωρίς σε αυτό το μονοπάτι, με τον ίδιο να συνεχίζει την πορεία και το έργο της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Snack o’clock: Λαχταριστό σάντουιτς με κοτόπουλο και ρόκα

Justin-Hailey: Η πρώτη δημοσίευση για τον ερχομό του μωρού τους