in

Harry – William: Ποιο είναι το πρόσωπο-κλειδί στη σχέση τους;

Η πριγκίπισσα Beatrice είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη συνεχιζόμενη διαμάχη του πρίγκιπα Harry με τον πρίγκιπα William, σύμφωνα με έναν πρώην υπάλληλο του Παλατιού.

Οι royals είδαν το 2024 να ξεκινάει γι’ αυτούς με αρκετά άσχημο και δύσκολο τρόπο, καθώς τόσο ο Κάρολος, όσο και η Kate Middleton διαγνώστηκαν με καρκίνο, ωστόσο, την ίδια στιγμή η διαμάχη συνεχίζει να μαίνεται μεταξύ των δύο στρατοπέδων και πιο συγκεκριμένα μεταξύ William και Harry.

Όμως, το πρόσωπο που καταβάλλει σημαντική προσπάθεια προκειμένου να σταματήσει όλο αυτό, είναι η Beatrice που φέρεται να μίλησε με τα δύο αδέλφια για να προσπαθήσει να βελτιώσει την κατάσταση, όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η New York Post.

Η Beatrice έχει ακόμη και στις ΗΠΑ, ενώ ήταν η μόνη φιγούρα από τη βασιλική οικογένεια που έκανε εμφάνιση στο ντοκιμαντέρ του Netflix “Harry & Meghan” και παράλληλα, παραμένει κοντά και στο πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας.

Είναι δεδομένο πως η κατάσταση στην οικογένεια δεν είναι -ακόμη- η καλύτερη δυνατή, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αν ο William και ο Harry θα μπορέσουν να βρουν τη λύση και να βάλουν τέλος σε όλο αυτό…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nicole Kidman: Η σαγηνευτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας

Η απόλυτη juicy ομελέτα με φέτα και ντομάτες