in

Πρίγκιπας Harry: Για ποιο λόγο αναζητά σπίτι στην Αγγλία;

Ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται σε αναζήτηση κατοικίας στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς οι φίλοι του δεν τον επισκέπτονται στις ΗΠΑ λόγω των διαφορών με τη Meghan Markle, όπως υποστηρίζει βασιλικός σχολιαστής στη Mirror.

Ο δούκας του Sussex θέλει να βρει ένα σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού του έγινε έξωση από τη βασιλική κατοικία του Frogmore Cottage πέρυσι και η πληροφορία αυτή, αν μη τι άλλο προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη.

Ο βασιλικός σχολιαστής Tom Quinn, δήλωσε στη Mirror πως: “Όσο περνάει ο καιρός, ο Harry νοσταλγεί κάποιες πτυχές της παλιάς του ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αναπόφευκτα, η περίοδος του μέλιτος όπου όλα στις ΗΠΑ είναι καινούργια και συναρπαστικά φτάνει στο τέλος της και ο Harry κοιτάζει πίσω στο παρελθόν μέσα από τα δικά του γυαλιά. Του λείπουν οι φίλοι του από το Old Etonian και τον στρατό, πολλοί από τους οποίους δεν τον έχουν επισκεφθεί, καθώς δεν τα πάνε καλά με τη Meghan”.

“Ο Harry είναι αποφασισμένος να βρει τη δική του μόνιμη κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτός είναι εν μέρει ο λόγος που συνεχίζει τη νομική του δράση για να πληρώσει ο Βρετανός φορολογούμενος για την ασφάλειά του”, πρόσθεσε ο Quinn, που προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη για τον Harry.

Το αν υπάρχει -προφανώς- δόση αλήθειας σε όλο αυτό, θα αποδειχθεί στη συνέχεια…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Naomi Campbell: Επιβεβαίωσε ότι απέκτησε τα δύο της παιδιά μέσω παρένθετης

Λαμπερό δέρμα: Αυτή είναι η must-try μάσκα που κάνει θαύματα