in

Πρίγκιπας Harry: Γι΄αυτό επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο πρίγκιπας Harry έκανε τη μεγάλη επιστροφή στη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να δώσει το “παρών” σε μία σημαντική εκδήλωση. 

Ο Δούκα του Sussex, θα βρεθεί στα WellChild Awards, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 30 Σεπτεμβρίου και εκεί, αναμένεται να συναντηθεί με τους εμπνευσμένους νικητές σε ένα pre-event πριν από την τελετή, προτού τους ακολουθήσει και στην τελετή απονομής των βραβείων.

Ο Harry έχει δώσει ξανά το “παρών” στα WellChild Awards, έχοντας παρακολουθήσει στο παρελθόν 12 από τις εκδηλώσεις της φιλανθρωπικής οργάνωσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα ετήσια βραβεία της εν λόγω οργάνωσης όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της γιαγιάς του το 2022.

Η επιστροφή του Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο έρχεται λίγο μετά την απόφαση του βασιλιά Καρόλου και του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας να μοιραστούν ένα μήνυμα για τα 40α γενέθλια του Δούκα την Κυριακή. 

“Ευχές για τα 40α γενέθλια του Δούκα του Sussex”, έγραψαν στο σχετικό τους μήνυμα η Kate και ο William, συνοδεύοντάς το με μια φωτογραφία του χαμογελαστού Harry.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lily Collins & Ashley Park: Αποκαλύπτουν τι αγαπούν περισσότερο στο Παρίσι

Kate Middleton – Meghan Markle: Έχει αλλάξει κάτι στη σχέση τους;