in

Πρίγκιπας George: Ξεκίνησε ήδη μαθήματα πιλότου

Μπορεί να είναι μόλις 11 ετών, ωστόσο, ο πρίγκιπας George έχει ξεκινήσει ήδη να ανακαλύπτει τα ενδιαφέροντά του.

Ο γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William έκανε το πρώτο του μάθημα πιλότου κι έτσι, έγινε το νεότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που ξεκίνησε αυτή την καριέρα.

Την τελευταία μέρα των καλοκαιρινών του διακοπών, ο πρίγκιπας George εθεάθη στο αεροδρόμιο White Waltham Airfield κοντά στο Maidenhead του Berkshire να κάνει μάθημα, την ώρα που τον παρακολουθούσαν με θαυμασμό οι δύο γονείς του.

“Του άρεσε πολύ. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει. Η βασιλική οικογένεια έχει μια περήφανη παράδοση στο να πετάει και φαίνεται ότι ο George είναι ο επόμενος στη σειρά. Οι γονείς του είδαν τον George να πετάει από την ασφάλεια του εδάφους, αλλά εκείνος πέταξε με εκπαιδευτή και του άρεσε πολύ”, δήλωσε στη Mirror αυτόπτης μάρτυρας. 

Τόσο ο William, όσο και ο αδελφός του, πρίγκιπας Harry, έχουν μία μεγάλη εμπειρία στην πιλοτική οδήγηση, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ξεκίνησαν την εκπαίδευση όταν κατατάχθηκαν στο στρατό.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ξεκίνησε σε ηλικία 27 ετών, συμμετέχοντας σε ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία, ενώ ο αδερφός του έλαβε παρόμοια εκπαίδευση, με τον George τώρα να κάνει πολύ πιο νωρίς τα δικά του βήματα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Oprah Winfrey: Για ποια απόφαση μετανιώνει;

Irina Shayk: Μοιράζεται τη βραδινή skincare routine της