in

Πεντανόστιμη κρεμ μπρουλέ μέσα σε μόλις δύο λεπτά; Γίνεται!

Υπάρχει κάτι πιο λαχταριστό από μία πεντανόστιμη κρεμ μπρουλέ, που θα δώσει μία ιδιαίτερη γεύση στην καθημερινότητά σας;

Εμείς ανακαλύψαμε μία διαφορετική παραλλαγή της κλασικής γαλλικής συνταγής χωρίς αυγά, κρέμα γάλακτος και κρυσταλλική ζάχαρη και εσείς, απλά πρέπει να τη δοκιμάσετε!

Υλικά:

400 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
50 γρ. γάλα πλήρες
50 γρ. μέλι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι, προαιρετικά
30 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση:

Ρίξτε σε ένα bowl το τυρί κρέμα, το γάλα, το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι κι ανακατέψτε με μια σπάτουλα σιλικόνης.

Προσθέστε το ξύσμα πορτοκαλιού κι ανακατέψτε ξανά μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Κατόπιν, μοιράστε το σε 3 ή 4 ατομικές πυρίμαχες φόρμες και απλώστε με ένα κουτάλι.

Πασπαλίστε με τη ζάχαρη και κάψτε προσεκτικά την επιφάνεια με το φλόγιστρο. Σερβίρετε με φύλλα δυόσμου.

Καλή απόλαυση!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ώρα για ενυδάτωση: Αυτή είναι η must-try μάσκα

Uma Thurman: Έτσι προετοιμάστηκε για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί των Καννών