in

Πέθανε ο θρύλος του κινηματογράφου Alain Delon

Ο εμβληματικός Γάλλος ηθοποιός, Alain Delon έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών και τη δυσάρεστη είδηση για τον θάνατό του ανακοίνωσαν τα παιδιά του.

Ο γνωστός ηθοποιός, που έγραψε τη δική του ιστορία στον κινηματογράφο, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών,  στο σπίτι του, με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει:

“Ο Alain Fabien, η Anouchka, ο Anthony και (ο σκύλος του) Loubo, με βαθιά θλίψη ανακοινώνουν τον θάνατο του πατέρα τους. Έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο σπίτι του στο Douchy, περιτριγυρισμένος από τα τρία του παιδιά και την οικογένειά του. Η οικογένειά του σας ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή σε αυτή την εξαιρετικά οδυνηρή στιγμή του πένθους”.

Ο ηθοποιός απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το καλοκαίρι του 2019, έχοντας κοντά του σε κάθε του βήμα την οικογένειά του, αν και λίγο μετά τα Χριστούγεννα είχε προκαλέσει αίσθηση, όταν κατέθεσε μήνυση κατά του γιου του, Anthony, με φόντο μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τότε εκείνος, στην οποία άφηνε να εννοηθεί ότι ο πατέρας του βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

O Alain Delon υπήρξε ένας από τους πιο εμβληματικούς ζεν πρεμιέ του παγκόσμιου σινεμά και συνέδεσε το όνομά του με σπουδαίες επιτυχίες όπως το L’Eclisse (1962), το Leopard (1963), το  Le Samouraï (1967) και το  La Piscine (1969).

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Jennifer Lopez: Επισκέφτηκε τον Ben Affleck στα γενέθλιά του

Die With A Smile: Αυτό είναι το νέο τραγούδι της Lady Gaga και του Bruno Mars