in

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ποιοι royals θα βρεθούν στην Τελετή Έναρξης;

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα αυτό το διάστημα στο Παρίσι, με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα κάνουν πρεμιέρα απόψε.

Το μεγαλύτερο αθλητικό event του κόσμου μαγνητίζει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας έχει στραφεί στη γαλλική πρωτεύουσα, ενόψει της Τελετής Έναρξης, στην οποία αναμένεται να δώσουν το “παρών” πολλοί royals και celebrities.

Σε αυτούς που έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα είναι στην Τελετή Έναρξης ανήκουν ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia κι όπως έχει γίνει γνωστό, το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας θα συνοδεύεται από τις δύο κόρες του, πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia.

Αναμένεται επίσης η παρουσία των του βασιλικού ζευγαριού της Ολλανδίας, βασιλιά Willem-Alexander και βασίλισσας Máxima, ενώ τη βρετανική βασιλική οικογένεια θα εκπροσωπήσει η πριγκίπισσα Άννα, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν ιδιαίτερη σημασία για εκείνη.

Στην Τελετή Έναρξης θα δώσει το “παρών” επίσης η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας, την οποία θα εκπροσωπήσει ο διάδοχος πρίγκιπας Haakon και η σύζυγός του Mette-Marit, ενώ στους royals που θα βρεθούν στους Αγώνες είναι και ο βασιλιάς Frederick με την σύζυγό του, βασίλισσα Mary. 

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene που βρίσκονται ήδη στο Παρίσι, ωστόσο, την ίδια στιγμή πολλοί στέκονται στην ηχηρή απουσία του πρίγκιπα William, που επέλεξε να μην ταξιδέψει στη Γαλλία.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Salma Hayek: Ο ρόλος της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Sharon Stone: “Σκέφτομαι να εγκαταλείψω τις ΗΠΑ αν εκλεγεί ο Trump”