in

Νatalie Portman: Το ξεχωριστό μήνυμα ευγνωμοσύνης στις φίλες της

Είναι μία ηθοποιός που έχει συνδέσει το όνομά της με σπουδαίες επιτυχίες. Η Natalie Portman -ωστόσο- είναι και μία γυναίκα που έχει κοντά της πολλούς ανθρώπους που τη βοηθούν να προοδεύει και να εξελίσσεται κι αυτό, είναι κάτι που σημειώνει και η ίδια.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έκλεισε τα 43, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης στους ανθρώπους της ζωής της, που είναι δίπλα της σε κάθε της στιγμή και ανέφερε στον λογαριασμό της στο Instagram:

“Φέτος, στα γενέθλιά μου, θέλω να γιορτάσω την ευγνωμοσύνη μου για τις φίλες μου που με ανεβάζουν ξανά και ξανά”, σημείωσε η Portman στη λεζάντα της δημοσίευσής της, ενώ μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα με τις φίλες της.

Πρόσφατα, η ηθοποιός είδε τη ζωή της να αλλάζει σημαντικά, όταν υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου της και όπως λέει, το στήριγμά της όλο αυτό το διάστημα ήταν οι φίλες της και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της.

“Η Natalie βγαίνει από μια πολύ επίπονη χρονιά. Είναι πλέον, στην άλλη πλευρά και βρίσκει χαρά δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά της”, ανέφερε πρόσφατα πηγή στο περιοδικό People, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αιτία του διαζυγίου ήταν η απιστία του πρώην -πλέον- άνδρα της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Billie Eilish: Κι όμως έχει δεχθεί ghosting από φίλο της!

Jude Law: Η εξομολόγηση για τους ρόλους κι αυτό που μετάνιωσε