in

Μαρία Ολυμπία: Με τον πατέρα της, Παύλο στο Wimbledon

Το Wimbledon ξεκίνησε και φέτος με κάθε επισημότητα και ήδη, αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς celebrities και A-listers, που κατέφθασαν στο Λονδίνο.

Από τους πρωταγωνιστές του Bridgerton Golda Rosheuvel και Martins Imhangbe, την ηθοποιό Lucy Boynton, τον τραγουδιστή James Blunt και την ηθοποιό Jameela Jamil, μεχρι τη Μαρία Ολυμπία με τον πατέρα της, Παύλο.

Πατέρας και κόρη δεν παρακολούθησαν τον αγώνα από το Royal Box στο Centre Court, αλλά κάθισαν δίπλα στην Poppy και τον Charles Delevingne.

Ο 57χρονος Παύλος και η 27χρονη κόρη του ήταν καλεσμένοι στο  Wimbledon του Ralph Lauren Polo, με τον Παύλο να ανεβάζει και μία selfie με την κόρη του στα social media του γράφοντας: “Μέρα έναρξης του Wimbledon. Ευχαριστώ Μαρία Ολυμπία που έφερες τον μπαμπά μαζί σου”.

Μία ημέρα νωρίτερα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με τη σύζυγό του με αφορμή την επέτειο των 29 χρόνων του γάμου τους, σχολιάζοντας: “Σήμερα γιορτάζουμε 29 χρόνια ευτυχισμένου γάμου – σε ευχαριστώ για τα υπέροχα παιδιά μας και την ζωή μας. Ακόμη αισθάνομαι ακριβώς όπως αισθανόμουν την ημέρα που παντρευτήκαμε”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Charlene – Aλβέρτος: Η επέτειος και η τρυφερή φωτογραφία

Blake Lively: Η iconic εμφάνιση στο Μανχάταν και το εντυπωσιακό look