in

Μάχη με την κυτταρίτιδα; Έτσι θα την καταπολεμήσετε

Η αλήθεια είναι πως η κυτταρίτιδας αποτελεί σταθερό “πονοκέφαλο” για πολλές γυναίκες. Κόντρα σε ό,τι πιστεύουν αρκετές, δεν συνδέεται ακριβώς με τα κιλά μας, αλλά αποτελεί πρόβλημα για πολλές από εμάς.

Τα καλά νέα -ωστόσο- είναι πως με κάποια απλά βήματα, μπορούμε να την καταπολεμήσουμε ή τουλάχιστον να την μειώσουμε. Συνεχίστε να διαβάζετε, για να ανακαλύψετε την DIY μάσκα σώματος που θα αποτελέσει τον μεγάλο σας σύμμαχο σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Υλικά:

1 γρ. καφέ

6 κ.σ. λάδι καρύδας

3 κ.σ. θαλασσινό αλάτι ή ζάχαρη

άδειο βάζο
στεγνή βούρτσα

Εκτέλεση:

Αναμείξτε τα ξηρά συστατικά σε ένα μεγάλο bowl. Λιώστε το λάδι καρύδας στο φούρνο μικροκυμάτων και προσθέστε το υπόλοιπο μείγμα, ανακατεύοντας καλά.

Στη συνέχεια μεταφέρετε το περιεχόμενο σε ένα βάζο ή δοχείο και προχωρήστε στα next steps. Κάντε αρχικά μασάζ με μία στεγνή βούτσα για απολέπιση, η οποία θα τονώσει τη ροή του αίματος και προσπαθήστε να τηρείτε μία κυκλική κίνηση στις “προβληματικές” περιοχές.

Κατόπιν, απλώστε το μείγμα που έχετε φτιάξει και κάντε ξανά μασάζ στο δέρμα σας με κυκλική κίνηση πριν το ξέπλυμα. Ολοκληρώστε με μία καλή ενυδάτωση και σύντομα, θα δείτε την εικόνα σας να αλλάζει!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Salad lovers: Πεντανόστιμα ανάμεικτα αγγουράκια με σπόρους και γιαούρτι

Naomi Watts: Παντρεύτηκε ξανά τον Billy Crudup!