in

Βασίλισσα Camilla: Τι σχολίασε για το Bridgerton;

Το Bridgerton έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του Netflix και όπως φαίνεται, στους… fans της δημοφιλούς σειράς ανήκει και η Camilla.

Το διάβασμα είναι μία από τις αγαπημένες ασχολίες της βασίλισσας, ενώ είναι γνωστό πως έχει δημιουργήσει πλέον και τη δική της λέσχη βιβλίου με το όνομα Queen’s Reading Room, με την Camilla να μας δείχνει τώρα και κάτι διαφορετικό, μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα της.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της η βασίλισσα παραδέχτηκε ότι έχει δει το Bridgerton, με αφορμή την περιήγησή της σε έναν κήπο εμπνευσμένο από τη σειρά, στην Ανθοκομική Έκθεση του Τσέλσι, την οποία και επισκέφτηκε με τον βασιλιά Κάρολο.

“Έχω δει τα πρώτα επεισόδια”, ανέφερε η βασίλισσα Camilla, στην επίσκεψή της στον κήπο που βασίζεται στον χαρακτήρα της Penelope Featherington, της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Το βασιλικό ζευγάρι συνοδευόταν από τον δούκα και τη δούκισσα του Gloucester, με τον Κάρολο να σημειώνει πως: “Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από το να τρως πράγματα που έχεις καλλιεργήσει”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Madelaine Petsch: Πώς εφαρμόζει τις αγαπημένες τις face masks;

Charlotte Casiraghi: Μαγνήτισε τα βλέμματα με την απόλυτη chic εμφάνιση στις Κάννες