in

Βασίλισσα Camilla: Η εμφάνιση έκπληξη και το εντυπωσιακό look

Οι ενδυματολογικές επιλογές που κάνει η βασίλισσα Camilla βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο και για μία ακόμη φορά τώρα, μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η βασίλισσα έδωσε το “παρών” στο Charleston Festival στο Sussex χωρίς να έχει προηγουμένως ανακοινώσει την παρουσία της εκεί και κατάφερε από την πρώτη στιγμή να συγκεντρώσει επάνω της την προσοχή όλων, με το μοντέρνο look που επέλεξε για την περίσταση. 

Η 73χρονη σύζυγος του βασιλιά Καρόλου επέλεξε ένα φόρεμα animal print σε αποχρώσεις του πράσινου, που είναι ένα από τα αγαπημένα της χρώματα και συμβολίζει την αισιοδοξία και τη δύναμη. 

Στο παρελθόν έχουμε δει ξανά τη βασίλισσα Camilla να επιλέγει για τις εμφανίσεις της λεοπάρ κι αυτή τη φορά, συνδύασε το σύνολό της με μία πράσινη πασμίνα, καφέ χαμηλά παπούτσια και μία πλεκτή τσάντα σε ανοικτό καφέ χρώμα, ενώ ολοκλήρωσε το look με εντυπωσιακά, χρυσά κοσμήματα.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μίλησε και για τον ονειρεμένο της προορισμό τον οποίο όμως είναι αδύνατο να επισκεφτεί και είδε την προσοχή να πέφτει ξανά επάνω της…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μία ιδιαίτερη ξενάγηση στο πλατό του Bridgerton

Sunday’s recipe: Πεντανόστιμη κοτοσαλάτα for the win