in

Βασίλισσα Camilla: Γιατί ήθελε να κρατήσει ο Κάρολος μυστική τη διάγνωση του καρκίνου;

Το 2024 ξεκίνησε με τον πιο σκληρό τρόπο για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς τόσο ο Κάρολος, όσο και η Kate διαγνώστηκαν με καρκίνο.

Ωστόσο, αυτό που δε γνώριζε μέχρι τώρα ο κόσμος, είναι το γεγονός ότι η βασίλισσα Camilla δε συμφωνούσε με την απόφασή του βασιλιά να μιλήσει δημόσια για την κατάσταση της υγείας του. 

Ο Robert Jobson, συγγραφέας του βιβλίου Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed που κυκλοφόρησε το 2023 και του επερχόμενου Catherine, The Princess of Wales αναφέρθηκε στη στάση της Camilla και σημείωσε πως:

“Η βασίλισσα Camilla ήταν αρχικά ενάντια στο να αποκαλύψει την κατάστασή του, αλλά ο βασιλιάς επικράτησε, καθώς ένιωθε ότι ήταν μια ευκαιρία να ηγηθεί. Και το έκανε για να ενθαρρύνει άνδρες που αντιμετωπίζουν παρόμοια συμπτώματα να αναζητήσουν ιατρική φροντίδα”. 

Ο 75χρονος, Κάρολος έκανε επέμβαση για τον προστάτη τον περασμένο Ιανουάριο και κατά τη διάρκεια των προληπτικών εξετάσεων που ακολούθησαν οι γιατροί ανακάλυψαν τον καρκίνο, με τον ίδιο να μιλάει ανοικτά για την περιπέτειά του τον Φλεβάρη.

“Καμία παραπάνω πληροφορία δεν γίνεται γνωστή σε αυτό το στάδιο πέρα από το να επιβεβαιώσουμε ότι η Αυτού Υψηλότητά του δεν έχει καρκίνο του προστάτη”, είχε σημειώσει το Παλάτι σε ανακοίνωσή του τότε και κάπως έτσι, ο Κάρολος είχε μοιραστεί όσα βίωσε, παρά την αντίθετη θέση της συζύγου του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Mexican-lovers: Έτσι θα φτιάξετε το πιο νόστιμο γουακαμόλε

Ariana Greenblatt: Μοιράζεται τη 10λεπτη contour-routine της