Βρίσκεστε στην αναζήτηση νέων συνταγών για το πρωινό σας γεύμα και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε; Η επιλογή μπορεί να μοιάζει δύσκολη, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές, must-try συνταγές, που θα κάνουν το πρωινό σας να μοιάζει πιο απολαυστικό από ποτέ.
Εμείς σας παρουσιάζουμε την must-try συνταγή, για να φτιάξετε πεντανόστιμα vegan french toast κι εσείς, απλά πρέπει να μπείτε στην κουζίνα σας και να αναλάβετε δράση!
Υλικά
6 φέτες ψωμί τσιαμπάτα
1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
2 κ.σ. αλεύρι
1 κ.σ. μαγιά
1 κ.γ. κανέλα
¼ κ.γ. φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
λίγο αλάτι
λάδι καρύδας για το τηγάνι
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό bowl, ανακατέψτε το γάλα αμυγδάλου, το σιρόπι σφενδάμου, το αλεύρι, τη μαγιά, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.
Τοποθετήστε το ψωμί σε ένα ρηχό πιάτο και ρίξτε από πάνω το μείγμα, ώστε να επικαλυφθεί ομοιόμορφα σε κάθε πλευρά.
Ζεστάνετε λίγο λάδι καρύδας στο τηγάνι και προσθέστε τις φέτες ψωμιού, ψήνοντας τες σε κάθε πλευρά. Σερβίρετε με ζάχαρη άχνη, vegan βούτυρο, σιρόπι σφενδάμου και φρέσκα φρούτα.