Κακά τα ψέματα, η καθημερινότητά μας έχει γίνει άκρως απαιτητική και πολλές φορές, είναι δύσκολο να βρούμε χρόνο για να μαγειρέψουμε.
Ωστόσο, υπάρχουν πραγματικά πολλές εύκολες και πεντανόστιμες λύσεις, που μπορούν να μας λύσουν τα χέρια και εμείς, σας παρουσιάζουμε μία από αυτές.
Τι θα λέγατε για μία λαχταριστή πίτσα με τορτίγιες; Ακολουθήστε τα παρακάτω steps και θα τη λατρέψετε!
Υλικά
6 μεγάλες τορτίγιες
300 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
6 μανιτάρια, σε λεπτές φέτες
12 φέτες πεπερόνι
150 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας συμπυκνωμένη ή πελτέ ή κέτσαπ
2 σκελίδες, σκόρδο, ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. βασιλικό, αποξηραμένο
1/2 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι
θυμάρι, αποξηραμένο
Εκτέλεση
Απλώστε την κάθε τορτίγια στον πάγκο εργασίας και χωρίστε την σε 4 τέταρτα. Απλώστε μια ποσότητα σάλτσας στην κάτω αριστερή γωνία και κάντε το ίδιο και στην πάνω αριστερή γωνία, βάζοντας μια ποσότητα τυριού και πιπεριά.
Στη δεξιά επάνω γωνία βάλτε τα μανιτάρια και λίγο ακόμη τυρί, ενώ στην κάτω δεξιά γωνία, μια ακόμη μικρή ποσότητα σάλτσας και τις φέτες πεπερόνι.
Διπλώστε την τορτίγια στη μέση και μετά ξανά στη μέση, ώστε να δημιουργηθεί ένα τρίγωνο. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για όλες τις τορτίγιες και τα υλικά.
Αλείψτε τις τορτίγιες εξωτερικά με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίστε με θυμάρι. Ψήστε τις πίτσες για 10′ και σερβίρετε. Καλή απόλαυση!