Οι σαλάτες, αποτελούν ιδανική επιλογή για τη fall-season και τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να τις εντάξετε στη διατροφή σας.
Εμείς σας παρουσιάζουμε μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή, με πολύ απλά υλικά, που θα κερδίσει αμέσως μία θέση στην καρδιά σας.
Υλικά
1 μεσαίο λεμόνι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
½ μέτριο αγγούρι
1 μικρό ματσάκι ραπανάκια
150 γρ. ρόκα
1 ώριμο αβοκάντο, μέτριου μεγέθους
Εκτέλεση
Σε ένα bowl, ρίξτε το ξύσμα του λεμονιού και στη συνέχεια προσθέστε και τον χυμό του. Προσθέστε το ελαιόλαδο, μια πρέζα αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι κι ανακατέψτε.
Καθαρίστε το αγγούρι και κόψτε το σε ροδέλες ή σε λεπτές φέτες. Κόψτε σε φέτες και τα ραπανάκια και προσθέστε τα στο bowl.
Ρίξτε και τα φύλλα ρόκας και στη συνέχεια, κόψτε σε λεπτές φέτες το αβοκάντο και προσθέστε το κι αυτό. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε.
Καλή απόλαυση!