in

H συνταγή της ημέρας: Ομελέτα φούρνου με πιπεριές

Η ομελέτα αποτελεί αγαπημένη επιλογή παραδοσιακά, με τον Άκη Πετρετζίκη να παρουσιάζει την καλύτερη και πιο νόστιμη συνταγή για όσους αναζητούν μία πιο healthy παραλλαγή.

Δοκιμάστε την κι εσείς και θα τη λατρέψετε!

Υλικά

5  αβγά, μέτρια
αλάτι
πιπέρι
1 ντομάτα
1 πιπεριά πράσινη
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
θυμάρι, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Ξεκινήστε, προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Λαδώστε ένα στρογγυλό ταψί 16 εκ. με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και κατόπιν, σπάστε τα αβγά σε ένα bowl και χτυπήστε τα με ένα σύρμα χειρός μαζί με αλάτι και πιπέρι.

Κόψτε τη ντομάτα και την πιπεριά σε μικρά κυβάκια και προσθέστε τα στο ίδιο bowl, μαζί με την παρμεζάνα, ανακατεύοντας καλά με το σύρμα χειρός. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και πασπαλίστε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.

Ψήστε στο φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να σφίξει η ομελέτα και να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα. Αφαιρέστε το ταψί από τον φούρνο και σερβίρετε με φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έμα Στόουν: Βρέθηκε στο ΣΕΦ και πανηγύρισε για τον Ολυμπιακό!

Rihanna – A$AP Rocky: Η πρόβα γάμου και το video clip