Η Courteney Cox λατρεύει την υγιεινή διατροφή και προσπαθεί να διατηρεί ένα σταθερό, διατροφικό πλάνο.
Η γνωστή ηθοποιός, παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για το γνωστό -πλέον- banana bread, που είναι ιδανικό για όσους δεν τρώνε γλουτένη αλλά και ζάχαρη!
Υλικά
3-4 πολύ ώριμες μπανάνες
1/2 φλιτζάνι λιωμένο αλατισμένο βούτυρο
1 φλιτζάνι
1 φλιτζάνι αλεύρι χωρίς γλουτένη
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
1.5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κουτ. του γλυκού βανίλια
2 αυγα
1/3 φλιτζάνι Monk fruit (υποκατάστατο ζάχαρης)
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. κανέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο bowl τοποθετήστε το αλεύρι, το υποκατάστατο ζάχαρης, τα αυγά και τις μπανάνες. Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατέψτε καλά.
Βουτυρώστε ένα ταψάκι και ψήστε το banana bread στους 180 °C για 40 με 45 λεπτά. Καλή απόλαυση!