in

Βόμβα: Bottega Veneta και Ντάνιελ Λι ακολουθούν χωριστούς δρόμους!

Ο Ντάνιελ Λι είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τον οίκο Bottega Veneta, ωστόσο ο όμιλος Kering έκανε γνωστό ότι ο 35χρονος βρετανός σχεδιαστής αποχωρεί από τη θέση του creative director!

“Η Bottega Veneta και ο Ντάνιελ Λι ανακοινώνουν την κοινή τους απόφαση να τερματίσουν τη συνεργασία τους. Ο Λι έφερε νέα ενέργεια στον οίκο κι η συνδρομή του στη νέα δυναμική που απολαμβάνει η Bottega Veneta σήμερα είναι σπουδαία”, αναφέρει αρχικά η σχετική ανακοίνωση του πασίγνωστου οίκου, που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Ακόμη δεν έχουν ξεκαθαριστεί οι λόγοι της λήξης της συνεργασίας, ενώ ο γνωστός οίκος σημειώνει πως σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα καλλιτεχνική διεύθυνση.

“Το διάστημα που πέρασα στη Bottega Veneta ήταν μια μοναδική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων που συνεργάστηκα με μια ξεχωριστή και ταλαντούχα ομάδα και θα χρωστάω πάντα ευχαριστώ σε κάθε έναν που πήρε μέρος στο δημιουργικό μας όραμα. Ευχαριστώ τον Φρανσουά Πινό για τη στήριξή του και για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι μέρος της ιστορία της Bottega Veneta”, ανέφερε από τη μεριά του ο Βρετανός σχεδιαστής.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

H Kιάρα Φεράνι κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο του makeup

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της