in

Dame Judi Dench: Δεν το βάζει κάτω και στέλνει το πιο σημαντικό μήνυμα

Η Dame Judi Dench είναι μία γυναίκα με τεράστια καριέρα. Με μία σπουδαία πορεία, με τεράστια επιτεύγματα.

Έχει βραβευτεί για τις ερμηνείες της, ενώ έχει λάβει και τιμητικό τίτλο από τη βρετανική βασιλική οικογένεια, ωστόσο, πλέον η ζωή της έχει αλλάξει.

Η διάσημη ηθοποιός, ανακοίνωσε ότι πάσχει από εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, κάτι που προκαλεί προοδευτική απώλεια της κεντρικής όρασης.

“Έχει γίνει αδύνατο και επειδή έχω φωτογραφική μνήμη, χρειάζεται να βρω μία μηχανή που όχι μόνο που μαθαίνει τις ατάκες μου, αλλά επίσης μου λέει πού εμφανίζονται στη σελίδα”, ανέφερε η ηθοποιός, μιλώντας για την κατάσταση που αντιμετωπίζει πλέον καθημερινά, προσθέτοντας πως στο παρελθόν μάθαινε πολύ εύκολα τα λόγια της.

Η καθημερινότητά της έχει αλλάξει σημαντικά, ωστόσο, η ηθοποιός δεν το βάζει κάτω κι όπως λέει, θα συνεχίζει να το παλεύει για όσο καιρό ακόμη μπορεί, μειώνοντας πάντως τα project στα οποία συμμετέχει.

“Έπρεπε να βρω έναν άλλο τρόπο να μαθαίνω τα λόγια μου και πράγματα, που είναι το να έχω κάλους φίλους να μου επαναλαμβάνουν συνέχεια”, πρόσθεσε και είναι πια ξεκάθαρο, πως πρόκειται για μία σπουδαία μαχήτρια, που αποτελεί πρότυπο για όλους!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Jennifer Aniston: Ο γάμος και οι προσκλήσεις που δε δόθηκαν ποτέ

Emma Thompson: Μία διαφορετική εξομολόγηση για την αγάπη και τον έρωτα