in

Ashton Kutcher: Η συνέντευξη με τον αδερφό του και τα προβλήματα υγείας

Ο Ashton Kutcher κι ο αδερφός του, έδωσαν για πρώτη φορά συνέντευξη μαζί του και μίλησαν για την εγκεφαλική παράλυση και την επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς στην οποία έχει υποβληθεί ο Michael.

Τα δύο αδέρφια, μίλησαν σε μία εκπομπή στην οποία φιλουξενούνται κι άλλες διασημότητες όπως οι Oprah, Amy Schumer, Jane Fonda και πολλοί ακόμη και μίλησαν ανοιχτά για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Ο αδερφός του ηθοποιού, γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς και μιλώντας στο “The Checkup With Dr. David Agus”, για το Paramount+ περιέγραψε τη δική του εμπειρία, ενώ όπως φαίνεται και στο trailer, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε σε πολύ ιδιαίτερο κλίμα, με τα δύο αδέρφια να είναι πολύ συγκινημένα.

“Δεν μπορούσα να περπατήσω και ξαφνικά δεν μπορούσα να δω. Όταν έρχεσαι τετ α τετ με τον θάνατο, αυτόματα σκέφτεσαι τι κάνεις με το σήμερα”, ανέφερε ο Ashton, περιγράφοντας κι αυτός τη δική του εμπειρία.

Στα έξι επεισόδια της εκπομπής, που κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου, εμφανίζονται μεταξύ άλλων η Oprah, Amy Schumer και η Jane Fonda, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Camila Parker: Η σπαρακτική ομιλία και η βία κατά των γυναικών

Harry – Meghan Markle: Τo trailer του ντοκιμαντέρ τους είναι γεγονός!