in

Ώρα για λάμψη: Φτιάξτε την θαυματουργή DIY face mask με αβοκάντο

Οι συνεχείς εναλλαγές της θερμοκρασίας, αλλά κι η ηλιακή ακτινοβολία, επιβαρύνουν και ταλαιπωρούν σημαντικά την επιδερμίδα του προσώπου μας, γι’ αυτό κι είναι σημαντικό, να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην skincare ρουτίνα μας πρωί και βράδυ.

Βρείτε τα κατάλληλα products για το δικό σας δέρμα και δημιουργήστε τη δική σας, σταθερή beauty routine, προκειμένου να διατηρήσετε τη φυσική σας λάμψη, ωστόσο, αν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε κάτι extra, αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να βάλετε στη ζωή σας τις μάσκες προσώπου.

Οι DIY face masks αποτελούν το απόλυτο trend κι ακόμη κι οι πασίγνωστες celebrities λένε ένα μεγάλο “ναι” σε αυτές! Δοκιμάστε κι εσείς να φτιάξετε τη δική σας μάσκα λάμψης και το σίγουρο είναι πως θα την αγαπήσετε.

Τι θα χρειαστείτε; 3 κ.σ. πολτοποιημένο αβοκάντο και 4 κ.σ. κακάο. Αναμείξτε τα δύο υλικά σε ένα bowl και κατόπιν, εφαρμόστε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο. Αφήστε τη μάσκα να δράσει και ξεβγάλτε στη συνέχεια με χλιαρό νερό.

Πρόκειται για μία μάσκα που συνδυάζει τις αντιοξειδωτικές κι αντιγηραντικές ιδιότητες του κακάο, με τις ιδιότητες του αβοκάντο, που είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα κι ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας στους εξωτερικούς παράγοντες που μπορούν να τη βλάψουν.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κένταλ Τζένερ: Είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Messika

Πρίγκιπας Κάρολος: Μίλησε για την κατάσταση της Ελισάβετ