in

New era: Έτσι θα μεταμορφώσετε το μπάνιο σας!

Το μπάνιο είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού που παραδοσιακά έχουμε την τάση να αμελούμε.

Το υπνοδωμάτιο, το καθιστικό ή η κουζίνα, συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής μας, ωστόσο ένα ωραίο και προσεγμένο μπάνιο, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μήπως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε μία αλλαγή, που θα ανανεώσει την κατοικία σας; Παρακάτω, ακολουθούν μερικά εύκολα tips που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ταπετσαρία

Είχατε σκεφτεί να τοποθετήσετε μία ταπετσαρία στο μπάνιο σας; Αν όχι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε! Μπορείτε να επιλέξετε μία με έντονο print για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ή εναλλακτικά, να την τοποθετήσετε σε έναν μόνο τοίχο.

Διακοσμητικά

Το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε, αν δε θέλετε να προχωρήσετε σε κάποια δραστική αλλαγή, είναι να τοποθετήσετε στο χώρο μερικά διακοσμητικά αντικείμενα. Ιδανικά, επιλέξτε μικρά, χρωματιστά κάδρα, που θα δώσουν νέο χαρακτήρα στο μπάνιο σας και θα σας φτιάξουν τη διάθεση!

Διαφορετικά υλικά

Πειραματιστείτε κι αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, δοκιμάζοντας διάφορους συνδυασμούς. Παίξτε με τις υφές και με τα διαφορετικά υλικά, όπως είναι το ξύλο και το μάρμαρο και το τελικό αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

Φυτά

Το nordic στιλ κυριαρχεί κι αυτή τη σεζόν κι αν θέλετε να ακολουθήσετε την απόλυτη interior τάση, αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να προσθέσετε στο μπάνιο σας φυτά. Τα φυτά εσωτερικού χώρου αποτελούν πάντα ιδανική επιλογή, δένουν άψογα με τις λευκές και ξύλινες λεπτομέρειες και χαρίζουν φως στο χώρο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nicole Kidman: Η σπάνια φωτογραφία από το γάμο της!

Behind the Scenes: Το backstage από το men’s show του οίκου Versace