in

Χάρι – Μέγκαν: Το βραβείο κι ξεχωριστή εμφάνιση του ζευγαριού

Ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με αφορμή την βράβευσή τους στα βραβεία NAACP Image Awards για το έργο τους στο Archewell Foundation.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex τιμήθηκαν με το President’s Awards κι έλαμπαν μέσα στις πανέμορφες δημιουργίες τους.

Η Μέγκαν φόρεσε ένα αρχαιοελληνικού τύπου φόρεμα σε μπλε απόχρωση του σχεδιαστή Christopher John Rogers, με ένα σκίσιμο στο πλάι και μακριά ουρά, ενώ ο Χάρι επέλεξε ένα κοστούμι του Ozwald Boateng.

Το ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο και ξεκίνησε τον ευχαριστήριο λόγο του δηλώνοντας τη στήριξή του στον ουκρανικό λαό,

“Όσο ο αγώνας για δικαιοσύνη παραμένει, ήρθε η ώρα να επεκτείνουμε αυτή την πορεία στον διαδικτυακό κόσμο, ένα μέρος όπου το μίσος και οι διακρίσεις πυροδοτούνται διαρκώς. Αυτή είναι μια εποχή του κινήματος της διαδικτυακής δικαιοσύνης.

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το NAACP κι εσάς, για να μεταφράσουμε τις ζωτικές προσπάθειες όσων ήρθαν πριν από εμάς μπροστά στις μοντέρνες προκλήσεις που θα συναντήσουμε μπροστά μας. Η μαμά μου είναι σήμερα εδώ μαζί μας και όλοι νιώθουμε πολύ περήφανοι. Ευχαριστούμε”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γουίλιαμ – Κέιτ: Έστειλαν το μήνυμά τους στον ουκρανικό λαό

Η συνταγή της ημέρας: Τοστ με αβοκάντο και ζαμπόν