in

Τσιτσιπάς: Οι ατάκες-φωτιά κι οι αντιδράσεις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε για μία ακόμη φορά να βρεθεί στο επίκεντρο, για τους τελείως λάθος λόγους.

Αυτή τη φορά, ο Έλληνας τενίστας έκανε λόγο για… αδικία στο τένις, με φόντο τις αμοιβές των ανδρών και των γυναικών. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως δεν είναι δίκαιο να παίρνουν τα ίδια χρήματα, δεδομένου ότι οι γυναίκες παίζουν λιγότερα σετ!

“Δε θέλω να προκαλέσω αντιδράσεις με αυτό που θα πω, ωστόσο, υπάρχει ισότητα στα χρηματικά έπαθλα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών – αλλά στις γυναίκες γίνονται ματς των 3 σετ και στους άνδρες των 5. Υπάρχουν επιστήμονες και στατιστικολόγοι εκεί έξω. Μου είπαν ότι οι γυναίκες έχουν καλύτερη αντοχή από τους άνδρες. Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Ίσως θα μπορούσαν να παίζουν 5 σετ κι αυτές”, ανέφερε ο Τσιτσιπάς και συνέχισε:

“Για τα Grand Slam θα μου άρεσε να παίζουν 5 σετ. Από την άλλη βέβαια, με 3 σετ στους άνδρες, ίσως βλέπαμε μεγαλύτερη γκάμα νικητών στα Slams. Πιστεύω ότι οι τίτλοι θα ήταν εντελώς διαφορετικοί στους άνδρες αν είχαμε νικητή σε σύνολο 3 σετ”.

Οι αντιδράσεις από την πρώτη στιγμή ήταν πολλές κι ήδη έχουν πάρει θέση πολλές, γνωστές τενίστριες, με τον Τσιτσιπά να βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Λίλι Κόλινς: Φόρεσε το απόλυτο χρώμα της άνοιξης

Πρίγκιπισσα Σάρλοτ: Τα παιχνίδια με την κάμερα κι οι γκριμάτσες