in

Τζέιν Φόντα: Το ξεχωριστό εξώφυλλο και το μήνυμα

Η Τζέιν Φόντα ποζάρει, όντας πιο λαμπερή από ποτέ, στο εξώφυλλο του περιοδικού Glamour για πρώτη φορά μετά το 1959.

H διάσημη ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε high- fashion supermodel για τις ανάγκες του νέου της εξωφύλλου, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι αν μη τι άλλο άκρως εντυπωσιακό.

“Όταν είδα το εξώφυλλο, που είχαμε κάνει πριν 60 χρόνια, το πρώτο πράγμα που θυμήθηκα, ήταν πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν ήμουν διάσημη. Αν κάποιος μου έλεγε ότι θα δούλευα τόσο, πλησιάζοντας τα 85 και θα ένιωθα όπως τώρα, δεν θα τον πίστευα. Αμφέβαλα για το αν θα ζούσα μετά τα 30. Όμως, δεν παραιτήθηκα. Συνέχισα να μη το βάζω κάτω και προσπάθησα να βελτιώνομαι. Και το κατάφερα”, ανέφερε αρχικά στη συνέντευξή της η Φόντα και συνέχισε:

“Ένα από τα πράγματα που ήξερα με σιγουριά ήταν ότι δεν ηθελα να φτάσω στο τέλος, μετανιώνοντας πράγματα. Συνειδητοποίησα τη σημασία του να έχουμε συγκεκριμένο σκοπό στη ζωή. Όλοι εξαρτώμαστε και πρέπει να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον. Και δεν είναι μόνο λόγια, είναι η πραγματικότητα”.

Εκτός των άλλων, η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για το πόσο σημαντικό είναι να κινητοποιηθούν όλοι οι άνθρωποι -ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί- για να σωθεί ο πλανήτης και τα ζώα που απειλούνται από την κλιματική αλλαγή, σημειώνοντας ότι η ίδια από τη μεριά της, θα συνεχίσει τον αγώνα της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κέιτ Μίντλετον: Ο νέος ρόλος κι η στήριξη στις άλλες γυναίκες

Jessie J: Η αποβολή κι οι δύσκολες στιγμές