in

Σκάρλετ Γιόχανσον: Η εξήγηση για τις εγκυμοσύνες

Actress Scarlett Johansson poses for photographers upon arrival at the 'Avengers Endgame' fan event in London, Wednesday, April 10, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έγινε μητέρα για δεύτερη φορά πριν από επτά μήνες, χωρίς πραγματικά να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.

Η ηθοποιός του Hollywood, ακολούθησε την ίδια τακτική και στις δύο εγκυμοσύνες της, τις οποίες κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και στο πλαίσιο συνέντευξής της εξήγησε για ποιο λόγο το έκανε αυτό.

“Ήθελα να μπορώ να έχω τα δικά μου συναισθήματα για την αλλαγή του σώματός μου χωρίς κανένας άλλος να μου λέει πώς με είδε, είτε ήταν θετικό ή αρνητικό. Είναι αστείο πόσα πράγματα σου προσθέτει ο κόσμος όταν είσαι έγκυος, τις ελπίδες τους, τις κριτικές τους ή την επιθυμία τους, πολλά πέφτουν πάνω σε μία έγκυο γυναίκα”, ανέφερε αρχικά η Γιόχανσον και συνέχισε:

“Θα είχα ανθρώπους να μου λένε συνέχεια, πόσο τέλειο είναι. Και ενώ ήμουν αναμφίβολα ενθουσιασμένη που ήμουν έγκυος, με κάποιους τρόπους, είχα επίσης κάποια όχι και τόσο ωραία συναισθήματα γι’αυτό και αυτό θα το μελετούσαν.

Μιλάω για γυναίκες που ήταν κοντά μου. Το περιμένεις από άντρες, αλλά όχι από γυναίκες. Νιώθω πως πολλά πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια σε ό,τι έχει να κάνει με τη γυναικεία ενδυνάμωση, αλλά αυτό παραμένει κάπως στους Σκοτεινούς Αιώνες. Τόση κριτική, είναι τρελό”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βολοντιμίρ Ζελένσκι: Ο συγκινητικός λόγος που “λύγισε” το Ευρωκοινοβούλιο

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Το νέο βήμα στη ζωή της και τα βιβλία