in

Σιένα Μίλερ: Μιλάει για την σκληρή πλευρά της δημοσιότητας

Η Σιένα Μίλερ έχει επιστρέψει δυναμικά στην υποκριτική και πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, The Anatomy of a Scandal.

Η ηθοποιός, υποδύεται τη σύζυγο ενός υπουργού της βρετανικής Κυβέρνησης, ο οποίος εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης και η ίδια βρίσκεται στο επίκεντρο.

Πρόκειται -φυσικά- για μία κατάσταση που γνωρίζει πολύ καλά η Μίλερ, καθώς όταν ήταν σε σχέση με τον Τζουντ Λο, ήταν μονίμως στο επίκεντρο κι οι paparazzi -κι όχι μόνο- παρακολουθούσαν την κάθε της κίνηση.

Η Μίλερ, παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στον Guardian και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως βίωσε το πιο σκληρό πρόσωπο της δημοσιότητας, εκείνη την περίοδο.

“Κάνεις δημόσιες εμφανίσεις ενώ είσαι συντετριμμένη. Προσπαθείς να μη σπάσεις. Κι όλα αυτά ενώ σε κοροϊδεύουν και σε εξευτελίζουν. Ειλικρινά, ήταν κόλαση”, ανέφερε.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν η ηθοποιός έμεινε έγκυος, με τους δημοσιογράφους να μη σέβονται ούτε εκείνη την πολύ ευαίσθητη περίοδο. “Το ήξεραν κυριολεκτικά οι τρεις κολλητές μου και κανείς άλλος. Δεν άργησα να καταλάβω πως η Sun είχε στα χέρια της αρχεία του γιατρού μου – πώς το κατάλαβα; Με πήρε εκείνος τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε στείλει τα έγγραφα που του είχα ζητήσει, ενώ εγώ δεν είχα ζητήσει τίποτα”, εξηγεί.

Ήταν 23 ετών, βρισκόταν στο πολύ αρχικό στάδιο της κύησης και δεν ήταν καν σίγουρη πως ήθελε να γίνει μητέρα. Γνώριζαν όλοι ότι περίμενε παιδί, χωρίς καν να το έχει συνειδητοποιήσει η ίδια!

“Ήταν τόσο το άγχος. Τότε, έχασα κάθε ικανότητα να σκεφτώ καθαρά. Ήμουν σε απόλυτο πανικό και ήδη πονούσα πολύ. Ήταν τόσο τοξικό. Εκείνες οι μέρες, η φρενίτιδα, η τρέλα του τι περνούσαν οι γυναίκες, συγκεκριμένα… Κοιτώντας πίσω, μοιάζει με παράξενη ταινία. Ένα άλλο σύμπαν”, κατέληξε η Μίλερ, που έχει αφήσει -πια- πίσω της εκείνα τα χρόνια.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπριζίτ Μακρόν: Τα πρώτα λόγια της μετά την επανεκλογή του συζύγου της

Ολίβια Παλέρμο: Φόρεσε το απόλυτο elegant look που θέλουμε να δοκιμάσουμε κι εμείς