in

Σερένα Γουίλιαμς: Η “εξομολόγηση” για την κόρη της κι ο νέος ρόλος

Η Σερένα Γουίλιαμς περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια όλα όσα συνέβησαν, μετά τη γέννηση της κόρης της. Τα συναισθήματά της, το πώς αισθανόταν, όλα…

“Ναι, ήμουν η λέαινα που θα προστάτευε το μωρό με κάθε κόστος, αλλά δεν είναι ότι υπερηφανευόμουν και για εκείνη. Περίμενα να νιώσω πως την ξέρω, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά αυτό το συναίσθημα δεν ήρθε ποτέ. Κάποιες φίλες της μητέρας μου, μου είπαν πως ούτε εκείνες ένιωθαν αυτήν τη σύνδεση κι αυτό με έκανε να νιώσω καλύτερα, αλλά και πάλι, το λαχταρούσα.

Την πρώτη φορά που την είδα -το ήξερα πως ήταν κορίτσι, ήταν το μοναδικό πράγμα που γνώριζα πριν καν το επιβεβαιώσουμε, την αγάπησα. Δεν ήταν κεραυνοβόλο, αλλά ήταν εκεί κι από εκείνον τον σπόρο, μεγάλωσε. Δεν μπορούσα να σταματήσω να την κοιτώ, την Ολυμπία μου”, ανέφερε αρχικά η σπουδαία τενίστρια.

Στη συνέχεια, η Γουίλιαμς πρόσθεσε πως:

“Πέρασα τη νύχτα στο νοσοκομείο με το μωρό μου στο δωμάτιο. Όταν ξύπνησα, είχε κουρνιάσει στην αγκαλιά μου. Όλο το υπόλοιπο σώμα μου είχε παραλύσει. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι γιατί τα πόδια μου ήταν ακόμη μουδιασμένα, αλλά δεν είχε σημασία. Μαζί με τον σύζυγό μου καθίσαμε μόνοι, με το μωρό μας. Ήταν τόσο σουρεαλιστικό το να αισθάνεσαι την παρουσία ενός τρίτου ανθρώπου στον χώρο”.

Ο τοκετός της Γουίλιαμς δεν ήταν καθόλου εύκολος, ωστόσο, η ίδια έχει μάθει από πολύ μικρή να μάχεται κι αυτό έκανε και σε αυτή την περίπτωση. “Μια ζωή πιέζω το σώμα μου, το φτάνω στα όριά του, εκείνη ήταν η μοναδική φορά που δεν είχα τον έλεγχο. Δεν μπορούσα να πιεστώ. Το σώμα μου είχε πιεστεί στο μέγιστο. Ήταν τόσο δύσκολο”, εξήγησε.

Πλέον, η κόρη της έχει γίνει τεσσάρων ετών, με τη Σερένα, να αφιερώνει αρκετό χρόνο σε αυτήν και την οικογένειά της, απολαμβάνοντας το νέο της ρόλο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ριάνα: Μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα Forbes

Έιμι Άνταμς – Πάτρικ Ντέμπσεϊ: Το νέο project κι η μεγάλη επιστροφή!