in

Σελένα Γκόμες: Τα social media κι η σημαντική απόφαση

Η Σελένα Γκόμες, δεν ανήκει στην κατηγορία των celebrities που αφιερώνουν καθημερινά ώρες στα social media.

Αντιθέτως, η γνωστή τραγουδίστρια τα έχει βγάλει τελείως από τη ζωή της κι όπως λέει, η ζωή της άλλαξε προς το καλύτερο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

“Το να μεγαλώνω στο επίκεντρο της δημοσιότητας ήταν σίγουρα σκληρό για μένα. Δεν μπορώ να πιστέψω το σημείο στο οποίο βρίσκομαι τώρα ψυχικά, απλά επειδή έκανα τα απαραίτητα βήματα για να πάρω με κάποιον τρόπο τον εαυτό μου μακριά από τη δημοσιότητα, γιατί πολύ απλά δεν είναι φυσιολογική. Θέλω πραγματικά οι άνθρωποι να γίνονται κατανοητοί, να είναι ορατοί, να ακούγονται. Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Δεν έχω μπει στο ίντερνετ εδώ και 4,5 χρόνια. Άλλαξε η ζωή μου εντελώς. Είμαι πιο ευτυχισμένη, είμαι πιο παρούσα, συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους. Με κάνει να αισθάνομαι φυσιολογική”.

Η Σελένα Γκόμες θα γίνει 30 τον ερχόμενο Ιούλιο και δηλώνει ενθουσιασμένη, που θα ξεκινήσει το ταξίδι της σε μία νέα δεκαετία της ζωής της, σημειώνοντας: “Δε θα μπορούσα να ανυπομονώ περισσότερο για το γεγονός ότι θα μπω σε αυτό το νέο κεφάλαιο μόνη μου, ανεξάρτητη, δυνατή και με αυτοπεποίθηση”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζίτζι Χαντίντ – H&M: Ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό!

Αλίσια Βικάντερ: Η μητρότητα κι η σημασία της οικογένειας