in

Σβαρτσενέγκερ: “Αυτή είναι η αλήθεια για τον Πούτιν και τη Ρωσία”

O Governador do Estado de São Paulo João Doria, recebeu o ator e ex-governador da Califórnia, Arnold Schwarzenegger, para discutir ações de sustentabilidade e economia verde..Schwarzenegger é o idealizador da R20 - Regions of Climate Action, uma organização ambientalista sem fins lucrativos, fundada em setembro de 2011. Em São Paulo, está destinada ao desenvolvimento de projetos sustentáveis e apoia o Programa Município Verde Azul, da Secretaria de Estado de Infraestrutura e Meio Ambiente. Local: São Paulo/SP Data: 14/04/2019 Foto: Governo do Estado de São Paulo

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται και διάσημοι celebrities, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για τη στάση της Ρωσίας και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, που έχει κάνει μία ολόκληρη χώρα να… χορεύει στους ρυθμούς του.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ από τη δική του μεριά, τοποθετήθηκε μέσα από τα social media, σημειώνοντας πως: “Γιατί να θυσιάσεις όλους αυτούς τους νέους, για δικές σου φιλοδοξίες; Στον Πρόεδρο Πούτιν, λέω το εξής: Εσύ ξεκίνησες αυτόν τον πόλεμο. Εσύ τον συνεχίζεις. Εσύ μπορείς να τον σταματήσεις”.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στους Ρώσους πολίτες και στρατιώτες κι ανέφερε:

“Στέλνω αυτό το μήνυμα στους Ρώσους φίλους μου και τους Ρώσους στρατιώτες που υπηρετούν στην Ουκρανία. Σας μιλώ σήμερα γιατί συμβαίνουν πράγματα στον κόσμο, τρομερά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Αλλά πριν μιλήσω για τις σκληρές αλήθειες, αφήστε με να σας μιλήσω για τον Ρώσο που έγινε ήρωάς μου.

Το 1961, ήμουν 14 ετών και ένας πολύ καλός μου φίλος με κάλεσε στη Βιέννη, για να δω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών. Ήμουν εκεί όταν ο Γιούρι Πέτροβιτς Βλασόφ πήρε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή κι έγινε ο πρώτος άνθρωπος που σήκωσε 200 κιλά πάνω από το κεφάλι του. Ένας φίλος μου, κάπως με πήγε στα αποδυτήρια. Από το πουθενά, ένα 14χρονο αγόρι στεκόταν μπροστά στον δυνατότερο άνδρα του κόσμου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μου έσφιξε το χέρι, που ήταν παιδικό ακόμη. Αυτό το πανίσχυρο χέρι του, κατάπιε το δικό μου. Αλλά ήταν ευγενικός και μου χαμογέλασε. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την ημέρα.

Ο λόγος που σας τα λέω όλα αυτά, είναι γιατί από τα 14 μου χρόνια, δεν νιώθω τίποτα πέρα από στοργή και σεβασμό για τους Ρώσους, τη δύναμη και την καρδιά του ρωσικού λαού που πάντα με ενέπνεε. Η ρωσική κυβέρνηση δεν είπε ψέματα μόνο στους πολίτες, αλλά και στους στρατιώτες”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Banana lovers: Το πιο λαχταριστό ρόφημα με μπισκότο που πρέπει να δοκιμάσετε!

Met Gala: Έγιναν γνωστοί οι οικοδεσπότες