in

Σάρα Ραμίρες: Η απάντηση για όσους την… αντιπαθούν

Η Σάρα Ραμίρες μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά “And Just Like That” κι απάντησε στις αρνητικές κριτικές των fans.

Ο ρόλος της, δεν είναι ένας από τους… αγαπημένους του κοινού, με την ίδια να δίνει τη δική της απάντηση, αναφέροντας:

“Γνωρίζω το μίσος που υπάρχει στο διαδίκτυο, αλλά πρέπει να προστατεύσω τη δική μου ψυχική υγεία και την τέχνη μου. Είμαι περήφανη για την εκπροσώπηση που δημιουργήσαμε. Έχουμε χτίσει έναν χαρακτήρα που είναι άνθρωπος, που έχει ατέλειες, που είναι πολύπλοκος, που δεν είναι εδώ για να τον συμπαθήσουν ή για να πάρει την έγκριση κάποιου. Είναι εδώ για να είναι ο εαυτός του”.

Όσο για το σενάριο της σειράς; Η ηθοποιός πρόσθεσε πως:

“Καλωσορίζω το πάθος που φέρνουν οι άνθρωποι στο τραπέζι για την εκπροσώπηση αυτών των χαρακτήρων. Αλλά στην πραγματική ζωή, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι που εμφανίζονται και λένε την αλήθεια τους. Είπα στους σεναριογράφους να ετοιμαστούν γιατί έρχεται οργή για την Μιράντα και τον γάμο της. Οι Che είναι ειλικρινείς, επικίνδυνοι, σέξι, αστείοι και ζεστοί. Ό,τι άλλο πιστεύουν οι άλλοι για αυτόν τον χαρακτήρα είναι μια προβολή του τι θέλουν να συμβεί στην Miranda στη σειρά. Δεν έχει να κάνει με τους Che”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κλόι Καρντάσιαν: Το απόλυτο body transformation

Dior: Σπουδαία συμφωνία για… όργανα γυμναστικής!