in

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Πληροφορίες για δηλητηρίαση κι απώλεια όρασης!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες, μετά τις αποκαλύψεις για την υγεία του.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε αρχικά η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, ο Ρώσος ολιγάρχης εμφάνισε έντονα συμπτώματα δημητηρίασης, ενώ γνωστός δημοσιογράφος του Guardian μέσω του Τwitter, έδωσε νέες πληροφορίες για την υπόθεση, αποκαλύπτοντας πως “έχασε την όρασή του για αρκετές ώρες και νοσηλεύτηκε στην Τουρκία”.

Ο Αμπράμοβιτς συμμετείχε σε άτυπες ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στο Κίεβο, στις αρχές Μαρτίου, όταν άρχισε να νιώθει άρρωστος, ενώ το “παρών” είχε δώσει κι ο Ουκρανός βουλευτής, Ρουστέμ Ουμέροφ, με τους δύο άνδρες να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη στην Κωνσταντινούπολη.

“Η Bellingcat μπορεί να επιβεβαιώσει ότι τρία μέλη της αντιπροσωπείας που συμμετείχαν στις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας τη νύχτα της 3ης προς 4η Μαρτίου 2022 παρουσίασαν συμπτώματα που συνάδουν με δηλητηρίαση με χημικά όπλα. Ένα από τα θύματα ήταν ο Ρώσος επιχειρηματίας Ρόμαν Αμπράμοβιτ”, ανέφερε η Bellingcat στα social media.

Η κατάσταση του Αμπράμοβιτς βελτιώθηκε και αργότερα επέστρεψε στο Κίεβο για να λάβει μέρος σε έναν άλλο γύρο διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μίλα Κούνις: Δεν ξέχασε την Ουκρανία ούτε στα Oscars

Beyoncé: Το εντυπωσιακό performance στα Oscars κι η Blue Ivy