in

Πρίγκιπισσα Σαρλίν: Γενέθλια μακριά από την οικογένειά της

Η πριγκίπισσα Σαρλίν γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της μακριά από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, και τα δυο τους παιδιά, καθώς παραμένει σε ιδιωτική κλινική.

Η πρίγκιπισσα δίνει τη δική της, μεγάλη μάχη για να επιστρέψει στο πλευρό της οικογένειάς της πιο δυνατή από ποτέ και μοιράστηκε ένα ξεχωριστό βίντεο, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Μεταξύ άλλων, το συγκεκριμένο βίντεο περιλαμβάνει φωτογραφίες από τη γέννησή της, μέχρι σήμερα, αλλά και ξεχωριστές στιγμές από τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από το γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, αλλά και με τα παιδιά της.

“Σε τιμάμε για το πόσο πολύ δίνεις από τον εαυτό σου για να αλλάξεις τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, το πάθος σου και η αφοσίωσή σου να να σώσεις και να αλλάξεις ζωές είναι πραγματικά μια έμπνευση. Ελπίζουμε αυτό το βίντεο του ταξιδιού σου, να σου θυμίζει πόσο πολύ σε αγαπούν και σε εκτιμούν”, είναι το σχόλιο για το βίντεο.

Η Σαρλίν αφήνει πίσω της μία πολύ δύσκολη χρονιά, στην οποία κλήθηκε να δώσει τεράστια μάχη με μία λοίμωξη που απείλησε ακόμη και τη ζωή της, ενώ την κράτησε και μακριά από την οικογένειά της, ελπίζοντας, ότι θα έρθει γρήγορα η στιγμή που θα επιστρέψει στο πλευρό του συζύγου και των παιδιών της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαζύγιο-βόμβα για την πριγκίπισσα Κριστίνα της Ισπανίας

Το άλλο… πρόσωπο της Τζένιφερ Γκάρνερ