in

Πολίνα Πορίτσκοβα: Παίρνει θέση για τις γυναίκες και την αντιμετώπισή τους

Η Πολίνα Πορίτσκοβα πήρε θέση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι γυναίκες πάνω από 50 και στέλνει το δικό της, ηχηρό μήνυμα.

“Είμαι τελείως αόρατη πλέον. Μπαίνω σε ένα πάρτι, προσπαθώ να φλερτάρω με άνδρες και εκείνοι απλά θα με προσπεράσουν στη μέση της πρότασής μου για να κυνηγήσουν κάποια 20 χρόνια νεότερή μου. Είμαι εντελώς single, έχω ντυθεί καλά, έκανα την προσπάθεια και τίποτα”, ανέφερε το πρώην supermodel, θέλοντας να περιγράψει όλα όσα βιώνει η ίδια.

“Ο σύζυγός μου δεν ενδιαφερόταν για εμένα και όσο άρχιζα να κοιτάω γύρω μου, συνειδητοποίησα πως ήμουν αόρατη στον μεγαλύτερο πληθυσμό. Με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα για τον εαυτό μου”, πρόσθεσε στη συνέχεια, η Τσέχα, μιλώντας για το γάμο της, ενώ τέλος, αναφέρθηκε και στις αισθητικές επεμβάσεις:

“Πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να επιμείνουμε στο να μην είμαστε αόρατες. Εύχομαι να υπήρχαν περισσότερες γυναίκες που θα άφηναν τις γραμμές κάτω από το στόμα τους και τις ρυτίδες στο μέτωπό τους. Εύχομαι να υπήρχαν περισσότερες γυναίκες που θα τολμούσαν να μεγαλώσουν”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καμίλα Πάρκερ: Η ικανοποίησή της για τη λέσχη βιβλίου

Inventing Anna: Κυκλοφόρησε το trailer