in

Περούκες από… χρυσάφι για την Κρίστεν Στιούαρτ!

Η Κρίστεν Στιούαρτ είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας “Spencer”, ενσαρκώνοντας την πριγκίπισσα, Νταϊάνα.

Πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο για τη διάσημη ηθοποιό, η οποία χρειάστηκε να διαβάσει πολύ και να μελετήσει την πριγκίπισσα, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο άρτιο το τελικό αποτέλεσμα.

Η πασίγνωστη, hair και makeup designer Γιακάνα Γιοσιχάρα μίλησε για τη “μεταμόρφωση” της Στιούαρτ, αλλά και για τις περούκες που χρησιμοποιήθηκαν.

“Το 1991 τα μαλλιά της Νταϊάνα ήταν αρκετά κοντά, οπότε στην αρχή βρήκα φωτογραφίες από αυτό το look. Αλλά, ο Πάμπλο μου έδωσε φωτογραφίες από ένα πολύ παλιότερο χτένισμα του 1986. Ήταν μια εποχή που η Νταϊάνα ήταν πιο χαρούμενη κι είχε πιο μακριά μαλλιά. Έτσι, βρήκα περισσότερες εικόνες από τις ίδιες τοποθεσίες που είχαν τραβηχτεί οι φωτογραφίες προκειμένου να δω τις διαφορετικές γωνίες του χτενίσματος”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

“Η κάθε περούκα κόστισε κοντά στα 6.000 δολάρια με την πρώτη να θυμίζει το “κλασικό” βασιλικό καρέ και τη δεύτερη ένα πιο ίσιο soft χτένισμα, που φορούσε στις σκηνές με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι. Αυτή η διαδικασία προετοιμασίας κράτησε περίπου έξι εβδομάδες. Ενδεχομένως να έβαψα τη μία περούκα τρεις φορές πριν συναντήσω την Κρίστεν. Όταν κάναμε το πρώτο “fitting” με την Κρίστεν ήξερα ότι το χρώμα δεν ήταν σωστό, οπότε την έβαψα ξανά”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε το πιο φλογερό, κατακόκκινο φόρεμα κι εντυπωσίασε

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δίνει την πιο ηχηρή απάντηση στα πικρόχολα σχόλια