in

Ολίνα Ζελένσκι: Έστειλε το δικό της μήνυμα στις γυναίκες των στρατιωτών

O Ολίνα Ζελένσκι βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του συζύγου της αυτό το διάστημα, με το ζευγάρι να βιώνει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις.

Η σύζυγος του Ουκρανού Προέδρου, μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στο επίσημο προφίλ της στο Instagram, απευθύνθηκε στις μητέρες των Ρώσων στρατιωτών κι έστειλε το δικό της μήνυμα.

“Οι Πρώτες Κυρίες με ρωτάνε αυτές τις ημέρες πώς μπορούν να βοηθήσουν την Ουκρανία. Η απάντησή μου είναι να πουν την αλήθεια στον κόσμο. Μιλήστε! Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία δεν είναι μία ειδική στρατιωτική αποστολή, όπως ο Πούτιν λέει, αλλά ένας πόλεμος μεγάλου μεγέθους, όπου αυτός που επιτίθεται είναι η Ρωσική Ομοσπονδία. Μιλήστε! Παιδιά της Ουκρανίας πρέπει να μένουν και να διαβάζουν σε καταφύγια και νοσοκομεία πρέπει να φροντίζουν τους ασθενείς τους στα υπόγεια. Παρ’όλες τις διαβεβαιώσεις της Ρώσων προπαγανδιστών και τα φερέφωνα του Κρεμλίνου, υπάρχουν ήδη ντουζίνες θυμάτων που είναι Ουκρανοί πολίτες”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αυτή τη στιγμή, η Ολίνα βρίσκεται σε κρυφή τοποθεσία μαζί με τον Πρόεδρο Ζελένσκι και τα δυο τους παιδιά, καθώς η ασφάλειά τους κινδυνεύει.

“H Ουκρανία επιθυμεί την ειρήνη. Ωστόσο, η Ουκρανία θα υπερασπιστεί τον εαυτό της και δεν θα υποχωρήσει ποτέ”, πρόσθεσε η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζιλ Μπάιντεν: Το φόρεμα με τον συμβολισμό για την Ουκρανία

Πρίγκιπας Κάρολος: Δίπλα στον ουκρανικό λαό