in

Οι δυσκολίες της Κρίστεν Στιούαρτ κι η Νταϊάνα

Η Κρίστεν Στιούαρτ ανέλαβε έναν από τους πιο δύσκολους κι απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της, όταν είπε το “ναι” για να ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στην ταινία Spencer που θα κάνει σύντομα την πρεμιέρα της και στο πλαίσιο συνέντευξής της, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και το πόσο επηρεάστηκε ακόμη κι η υγεία της από αυτόν!

“Δεν μπορούσα να ανοίξω το στόμα μου για δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Είχα TMJ στο σημείο που ήμουν, κλειδωμένη εντελώς. Ήμουν πολύ νευρική, πραγματικά παραπατούσα μέχρι να ξεκινήσουμε. Διάβασα τα πάντα, ζήτησα κάθε φωτογραφία, παρακολούθησα κάθε συνέντευξη που μπορούσα να βρω. Είδα το The Crown, παρατήρησα κάθε προσέγγιση και κάθε ερμηνεία. Προσπάθησα να την απορροφήσω σε συναισθηματικό και γενικό επίπεδο και μετά εμπιστεύθηκα τη διαδικασία και περίμενα να εμφανιστεί. Νομίζω ότι ο τρόπος να τη δικαιώσω είναι το να της επιτρέψω να είναι αυθόρμηση. Ό,τι κι αν είδα που να την περιελάμβανε, είτε συνέντευξη, είτε φωτογραφία της, πάντα έβγαζε την αίσθηση του απροσδόκητου. Σαν να μην ξέρεις τι θα κάνει”, ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

“Η ταινία ήταν μία σουρεαλιστική εμπειρία. Νομίζω ότι όταν περνάς ένα τόσο ακραίο τραύμα στη ζωή σου, υπάρχουν στιγμές που νιώθεις τρελός. Ποτέ δεν ένιωσα να υπονοείται ότι η Νταϊάνα, τα χάνει. Υπάρχουν στιγμές που διαφωνείς με αυτά που επικοινωνούνται και γι’ αυτό, λόγω αυτής της φίμωσης, νιώθεις εγκλωβισμένος στο ίδιο σου το κεφάλι. Κι εκείνη μίλησε γι’ αυτό”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Κιάρα Φεράνι φόρεσε το πιο hot body της σεζόν!

Εριέττα Κούρκουλου: Περιμένει το πρώτο της παιδί!