in

Νaomi Campbell: Γι΄αυτό έχει υιοθετήσει μία νέα minimal skincare routine

Η Νaomi Campbell απολαμβάνει το ρόλο της μητέρας, ωστόσο, παράλληλα φροντίζει να αφιερώνει χρόνο και στον εαυτό της.

Το διάσημο top-model μίλησε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στη Vogue για τον τρόπο με τον οποίο φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως αισθάνεται άνετα με το δέρμα της κι είναι υπέρμαχος του “less is more”.

“Όταν ήμουν νεότερη και ξεκίνησα το modeling, φορούσα όσο το δυνατόν περισσότερο μακιγιάζ. Σχεδόν σαν μάσκα. Τώρα, νιώθω εντελώς το αντίθετο. Νιώθω σαν να έχω συνειδητοποιήσει ότι είναι καλύτερο να φοράω όσο το δυνατόν λιγότερο μακιγιάζ. Έτσι μπορείτε να με δείτε. Δεν θέλω να είμαι πίσω από μια μάσκα. Θέλω να με δει ο κόσμος και να με νιώσει. Να δει τις εκφράσεις μου.

Προφανώς θέλω να φροντίζω τον εαυτό μου, γιατί θέλω να είμαι κοντά στην κόρη μου όσο περισσότερο μπορώ, ήμουν ήδη σε αυτό το δρόμο και πιστεύω ότι είμαι μητέρα το έχει βελτιώσει. Λατρεύω τη λάμψη και όταν το δέρμα μου δείχνει δροσερό και φρέσκο. Καθώς μεγαλώνουμε, less is best κι είναι καλύτερο να έχετε ένα ενυδατωμένο δέρμα σε αντίθεση με μια ματ βάση”, σημείωσε μεταξύ άλλων η Campbell κι η αλήθεια είναι πως περνάει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Μήπως πρέπει να την ακολουθήσουμε όλες, ανεξάρτητα από την ηλικία μας;

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Harry Styles: Ο νέος ρόλος κι η ερμηνεία που εντυπωσίασε

Beyoncé: Το μεγάλο comeback κι η εντυπωσιακή φωτογράφιση