in

Μόνικα Μπελούτσι: Οι εμβληματικοί ρόλοι κι η νέα οπτική

Το γεγονός ότι η Μόνικα Μπελούτσι είναι το απόλυτο πρότυπο για κάθε γυναίκα, δεν αποτελεί μυστικό.

Η Ιταλίδα -ωστόσο- έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι πολλά περισσότερα από μία πολύ όμορφη γυναίκα. Όπως έχει πει η ίδια, προσπαθεί συνέχεια να μαθαίνει νέα πράγματα και να βελτιώνεται σε όλους τους τομείς, δίνοντας προτεραιότητα σε πράγματα που την ενδιαφέρουν.

“Kαθώς το σώμα φθίνει, η ψυχή μεγαλώνει. Ζούμε στον κόσμο της εικόνας, αλλά η δουλειά δεν έχει σχέση μόνο με την ομορφιά. Αν είναι μόνο για την ομορφιά, δεν μπορείς να δουλέψεις πάνω από πέντε λεπτά”, εξηγεί.

Η Μπελούτσι σπούδασε νομική, έγινε μοντέλο, ασχολήθηκε με το σινεμά και τώρα, ενσαρκώνει τη Μαρία Κάλας σε μία ιδιαίτερη -για την ίδια- στιγμή.

Το 2021, η Ιταλίδα έπαιξε στο The Girl In The Fountain του Antongiulio Panizzi, που προβλήθηκε στο φεστιβάλ του Τορίνο κι υποδύθηκε την ηθοποιό και μοντέλο Ανίτα Έκμπεργκ, ενώ σημειώνει πως οι δύο αυτοί ρόλοι έχουν πολλά κοινά.

“Κι οι δύο είναι γυναίκες που προσπάθησαν να είναι ελεύθερες σε μία εποχή που αυτό ήταν δύσκολο. Ήταν ανεξάρτητες σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά ακόμη αιχμάλωτες σε ζητήματα καρδιάς. Παρότι ήταν πάντα από τα κορυφαία ονόματα του κινηματογράφου, ποτέ δεν αγάπησε το Hollywood. Προτιμούσε την Ευρώπη. Η ιδέα των VIPs είναι εντελώς διαφορετική. Πήγαινε κανονικά τα παιδιά της στο σχολείο, έκανε ψώνια στο σούπερ μάρκετ, μπόρεσε να έχει μία όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή”, σημείωσε η Μπελούτσι.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βικτόρια Μπέκαμ: Μαγνήτισε τα βλέμματα με το χρωματιστικό outfit της

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Ρωτάει τους followers της αν την προτιμούν καστανή ή ξανθιά