in

Μπιλ Μάρεϊ: Η εξήγηση κι η επόμενη μέρα

Ο Μπιλ Μάρεϊ αποτελεί κατά γενική ομολογία έναν από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του, έχοντας διαγράψει τη δική του, σημαντική πορεία στο χώρο της υποκριτικής και του θεάματος.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι όλοι έχουν να πουν κάτι καλό για την παρουσία του μπροστά από τις κάμερες, όταν… σβήνουν τα φώτα, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην ταινία “Being Mortal”.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη γυναίκα, ο 71χρονος, είχε μια διαφωνία με μια εργαζόμενη στην παραγωγή της νέας του ταινίας και φέρθηκε ανάρμοστα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς λεπτομέρειες.

Τα γυρίσματα της ταινίας σταμάτησαν αμέσως, ώστε να διελευκανθεί η υπόθεση, με τον ίδιο από τη μεριά του τώρα να σχολιάζει πως:

“Έκανα κάτι που θεώρησα αστείο, αλλά δεν το είδαν έτσι. Πλέον συζητάμε και προσπαθούμε να τα βρούμε. Νομίζω εκεί είναι το ζήτημα, στο να βρούμε ειρήνη. Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες, θαυμάζουμε ο ένας τη δουλειά του άλλου.

Συμπαθιόμαστε, νομίζω κι εάν δεν μπορούμε να τα πάμε καλά και να εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλο, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ή να κάνουμε την ταινία. Ήταν κάτι πολύ εκπαιδευτικό για μένα”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γουίλιαμ – Κέιτ: Η επέτειος και το… διαφορετικό μήνυμα

Έλεν Μίρεν: Φόρεσε τα απόλυτα χρώματα της άνοιξης