in

Μπέλα Χαντίντ: Μίλησε ξεκάθαρα για τις κακοποιητικές της σχέσεις

H Μπέλα Χαντίντ μίλησε για το παρελθόν της και τις κακοποιητικές σχέσεις που τη σημάδεψαν.

Το διάσημο μοντέλο, έχει τοποθετηθεί με απίστευτη ειλικρίνεια το τελευταίο διάστημα για όσα έχει βιώσει, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως δίνει μάχη ακόμη και με την κατάθλιψη.

“Μεγάλωσα έχοντας γύρω μου άνδρες -είτε αυτό ήταν σε σχέσεις, στην οικογένεια, οπουδήποτε- που συνεχώς μου έλεγαν ότι η φωνή μου είναι λιγότερο σημαντική από τη δική τους.

Στη συνέχεια, καθώς έκανα σχέσεις μεγαλώνοντας, χωρίς να έχω τα όρια που να μου επιτρέπουν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να κάνω τη φωνή μου να ακουστεί, αυτό με επηρέασε και στις σχέσεις μου ως ενήλικη πολύ έντονα. Σε βαθμό που το νευρικό μου σύστημα θα κατέρρεε. Ήταν μάχη ή φυγή. Είτε θα σιωπούσα και θα έκλαιγα και θα κλεινόμουν στον εαυτό μου, είτε θα ξεσπούσα και θα έφευγα”, ανέφερε αρχικά η Μπέλα και συνέχισε:

“Συνεχώς επέστρεφα σε άνδρες -και σε γυναίκες- που με είχαν κακοποιήσει κι εκεί είναι που ήρθε η τάση μου να ικανοποιώ τους ανθρώπους. Άρχισα να μην έχω όρια, όχι μόνο σεξουαλικά, σωματικά και συναισθηματικά, αλλά και στη δουλειά μου. Ξεκίνησα να είμαι people – pleaser στη δουλειά μου. Τώρα μπορώ να ανοιχτώ και να πω τι σκέφτομαι ειδικά μέσα στις σχέσεις μου και μέσα στην οικογένειά μου”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

And Just Like That: Κυκλοφόρησε το trailer του… backstage

JLo: “Δεν ήμουν ποτέ πιο καλά”