Το παγωτό αποτελεί αναμφίβολα αγαπημένο γλύκισμα για μικρούς και μεγάλους και θεωρείται ιδανική επιλογή για κάθε εποχή.
Μήπως -όμως- ήρθε η ώρα να φτιάξετε το δικό σας παγωτό; Μπείτε στην κουζίνα κι ακολουθήστε τα παρακάτω steps, για να δημιουργήσετε το πιο δροσερό και λαχταριστό γλύκισμα, που θα λατρέψετε!
Υλικά
500 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
200 γρ. από τα μπισκότα που σας αρέσουν, χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Προσθέστε το γάλα και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ρίξτε το μείγμα σε bowl, σκεπάστε με μεμβράνη που να εφάπτεται στο μείγμα κι αφήστε το στην κατάψυξη για 4 ώρες.
Ξαναχτυπήστε το μία ακόμη φορά και μεταφέρετέ το στο δοχείο φύλαξης, ρίχνοντας το σε 3 δόσεις, ώστε να πασπαλίσετε ενδιάμεσα με το χοντροκομμένο μπισκότο. Ξαναβάλτε το στην κατάψυξη για άλλες 4 ώρες. Καλή απόλαυση!