in

Λίαμ Νίσον: Το αλτσχάιμερ κι ο Μπρους Γουίλις

Ο Λίαν Νίσον υποδύθηκε έναν επαγγελματία δολοφόνο που έχει νόσο Αλτσχάιμερ, στην ταινία “Memory”, σε μία ιδιαίτερη -για τον ίδιο- στιγμή.

Την ίδια στιγμή, ο Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε πως πάσχει από αφασία και βάζει ένα πρόωρο τέλος στην μεγάλη καριέρα του, με το κοινό να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τη συγκεκριμένη κίνηση.

“Η καρδιά μου είναι εκεί με εκείνον. Τον σκέφτομαι κάθε μέρα. Είναι πολύ σπαραχτικό, δεν είναι; Του εύχομαι τα καλύτερα”, ανέφερε σε συνέντευξή του ο Λίαμ Νίσον, μιλώντας για τον Γουίλις και την κατάστασή του.

Ο έμπειρος ηθοποιός, στη νέα του ταινία έρχεται αντιμέτωπος με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος που πάσχει από μία νόσο, όπως αυτή του Αλτσχάιμερ κι όπως είπε, φοβάται ότι μπορεί να το πάθει κι ο ίδιος.

“Έχει περάσει από το μυαλό μου μερικές φορές, ειδικά όταν δεν μπορείς να θυμηθείς το όνομα κάποιου ηθοποιού με τον οποίο έχεις συνεργαστεί πριν δύο ή τρία χρόνια. Αυτό με ενοχλεί. Αλλά ίσως όλοι το παθαίνουμε αυτό. Κάνω μια έρευνα για αυτό. Είδα κάποια πολύ τραυματικά ντοκιμαντέρ για την άνοια και το αλτσχάιμερ και διάβασα κάποια βιβλία”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: Έχω έναν φίλο στην Ιρλανδία που είναι μεγαλύτερος από μένα, που βρίσκεται ξεκάθαρα στα πρώτα στάδια της άνοιας, είναι πολύ τραυματικό να το βλέπεις. Ξέρω πολλούς ηθοποιούς στο Λονδίνο που έχουν χάσει την ικανότητά τους να μαθαίνουν τους διαλόγους τους. Δεν μπορούν να το μάθουν. Και αυτοί είναι ηθοποιοί που έχουν δώσει απίθανες ερμηνείες στη σκηνή, στο σινεμά και στην τηλεόραση”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε ο νεογέννητος γιος του!

Χάρι – Μέγκαν: Θα υπάρξει επανασύνδεση με τη βασιλική οικογένεια;