in

Κόρτνεϊ Κοξ: Η αποκάλυψη για τον Μάθιου Πέρι κι η κοινή τους πορεία

Ο Μάθιου Πέρι βίωσε μία πολύ δύσκολη περίοδο, δίνοντας τις δικές του, εσωτερικές μάχες, ωστόσο πλέον τα έχει αφήσει όλα πίσω του.

Ένας άνθρωπος που τον γνωρίζει πολύ καλά, η Κόρτνεϊ Κοξ, μίλησε για το πώς ένιωθε όταν βρισκόταν στο στούντιο των Friends και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

“Πάλευε για λίγο, αλλά είναι καλά τώρα”, ανέφερε η 57χρονη ηθοποιός και συνέχισε: “Ήταν μεγάλη πίεση που έβαλε στον εαυτό του. Είναι πολύ το πόσο βασιζόταν σε αυτό για να νιώσει ότι αξίζει ο εαυτός του”.

Ο Πέρι αντιμετώπισε πρόβλημα και με τον αλκοολισμό και στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο παρελθόν, έχει μιλήσει κι ο ίδιος για την κατάστασή του, σημειώνοντας:

“Δεν ήταν πρόθεσή μου να αποκτήσω πρόβλημα με αυτό. Αλλά από την αρχή μου άρεσε το πώς με έκανε να νιώθω και ήθελα κι άλλο. Δε θυμάμαι τρία χρόνια από τα γυρίσματα. Ήμουν εκτός εκείνη την περίοδο, κάπου ανάμεσα στις σεζόν τρία και έξι.

Πολλά έχουν γραφτεί για μένα στο παρελθόν. Πίστεψα ότι ήρθε η ώρα να τα ακούσουν οι άνθρωποι από εμένα. Τα καλά ήταν καλά και τα κάτω ήταν κάτω. Αλλά έζησα για να πω την ιστορία, παρόλο που κάποιες στιγμές έμοιαζε ότι δεν θα τα κατάφερνα. Και είναι όλα εδώ”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Μοιάζει πιο λαμπερή από ποτέ με το κόκκινο φόρεμά της

Back to base: Οι οικογενειακές στιγμές της Κιάρα Φεράνι