in

Κρις Νοθ: Η νέα καταγγελία κι οι απειλές

Μία ακόμη καταγγελία για τον Κρις Νοθ είδε το φως της δημοσιότητας κι ο κόσμος του Hollywood παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Η τραγουδίστρια, Λίσα Τζεντίλε κατηγορεί τον γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι την απειλούσε πως θα καταστρέψει την καριέρα της.

“Γνώρισα πρώτη φορά τον Κρις Νοθ όταν πήγαινα στο εστιατόριο Da Marino στη Νέα Υόρκη το 1998. Εκείνος ήταν θαμώνας εκεί και καλός φίλος του ιδιοκτήτη. Τον έβλεπα συχνά εκεί όταν πήγαινα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Κάποια στιγμή εγώ και ο Κρις ξεκινήσαμε να μιλάμε κυρίως για τη μουσική και την show business.

Τότε ένα Σάββατο βράδυ, στις αρχές του 2002, ήμασταν όλοι στο Da Marino. Γύρω στα μεσάνυχτα ετοιμαζόμουν να φύγω. Ο Κρις προσφέρθηκε να με γυρίσει σπίτι και εγώ είπα εντάξει. Όταν φτάσαμε στο διαμέρισμά μου, με ρώτησε εάν μπορεί να ανέβει. Του είπα ότι δεν έχω να του προσφέρω κάτι να πιει και είπε ότι δεν πειράζει. Απλά ήθελε να δει που μένω. Ήρθε πάνω. Μπήκαμε και πήγαμε στην κουζίνα. Ήθελε να δει το υπόλοιπο σπίτι αλλά δεν το έκανα γιατί οι συγκάτοικοί μου κοιμόντουσαν. Χρησιμοποίησε το μπάνιο και βρήκα ένα παλιό μπουκάλι κρασιού και του έδωσα ένα ποτήρι”, ανέφερε αρχικά η Τζεντίλε και συνέχισε:

“Ξεκίνησε να με φιλάει αμέσως. Τότε έγυρε στον πάγκο της κουζίνας και βίαια με τράβηξε προς το μέρος του. Με σάλιωνε παντού. Γρήγορα ένιωσα πολύ άβολα. Τότε έγινε πιο επιθετικός και έβαλε και τα δυο του χέρια στο στήθος μου και ξεκίνησε να τα πιέζει πολύ δυνατά. Γρήγορα έβαλε τα χέρια του κάτω από τη μπλούζα μου. Άρπαξα τα χέρια του και προσπάθησα να τον σταματήσω. Προσπαθούσα να τον κάνω να σταματήσει. Τότε πίεσε τα χέρια μου για να ανεβάσει τη μπλούζα του και μετά για να πιάσω το μόριό του. Τελικά κατάφερα να τον σπρώξω μακριά μου και να φωνάξω “Όχι, δεν το θέλω αυτό”. Νευρίασε πάρα πολύ και ξεκίνησε να ουρλιάζει και να με αποκαλεί σκύλα. Τελικά έφυγε από το διαμέρισμά μου. Με προειδοποίησε πως εάν έλεγα σε κάποιον τι είχε συμβεί, εκείνος θα κατέστρεφε την καριέρα μου, πως δεν θα τραγουδούσα ποτέ ξανά και θα με έβαζε στη μαύρη λίστα της βιοημαχανίας. Μου το έκλεισε και εγώ αμέσως κάλεσα τους γονείς μου κλαίγοντας.

Φοβήθηκα να μιλήσω εξαιτίας της δύναμης του Νοθ και των απειλών του ότι θα καταστρέψει την καριέρα μου. Μιλάω τώρα για να στηρίξω τις άλλες γυναίκες που με θάρρος βγήκαν μπροστά πριν από εμένα. Νομίζω πως όλες πρέπει να μιλήσουμε στο δικαστήριο για όσα έκανε. Μιλάω για να εξασφαλίσω τα δικαιώματα των ανιψιών μου, της βαφτιστήρας μου και των μελλοντικών θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε τον Φίλιππο

Χριστίνα Κοντοβά: Το νέo hair look της μας αρέσει πολύ!