in

Κιμ Καρντάσιαν: Η δήλωση που εξόργισε ακόμη και τους υποστηρικτές της

Η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο, αλλά όχι για έναν πολύ καλό λόγο…

Η πασίγνωστη influencer έκανε μία αρκετά, ατυχή δήλωση και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, αλλά και το ξέσπασμα μίας πρώην υπαλλήλου της.

Πρόκειται για το απόσπασμα από συνέντευξη που παραχώρησε η Κιμ με τις αδερφές της στο περιοδικό Variety στο πλαίσιο της προώθησης του νέου reality show τους με τίτλο The Kardashians, με την ίδια να σημειώνει:

“Έχω την καλύτερη συμβουλή για τις γυναίκες και τις επιχειρήσεις. Σηκώστε τον γα@@@@@@ τον κ@@@ σας και δουλέψτε. Μου φαίνεται ότι κανείς δε θέλει να δουλέψει στην εποχή μας. Να έχεις ένα καλό, εργασιακό περιβάλλον όπου όλοι αγαπούν αυτό που κάνουν. Όχι τοξικά, εργασιακά περιβάλλοντα”.

Από τη μεριά της, η Κόρτνεϊ πρόσθεσε: “Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Πρέπει να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που θέλουν να δουλεύουν”.

“Νομίζω ότι αν μεγάλωσες στο Beverly Hills με υπερεπιτυχημένους γονείς σε ένα σπίτι που θα χαρακτήριζε κανείς μία μικρότερη έπαυλη, κανείς δε χρειάζεται να ακούσει τις σκέψεις σου για την επιτυχία και την εργασιακή ηθική”, έγραψε η Jameela Jamil στα social media κι αυτή, ήταν μία μόνο από τις πολλές αντιδράσεις.

Αυτό -ωστόσο- που πρέπει να κρατήσουμε, είναι το σχόλιο μίας πρώην υπαλλήλου των Καρντάσιανς, η οποία ανέφερε:

“Ήμουν συντάκτρια στις εφαρμογές των Kardashians το 2015 στο Λος Άντζελες, δούλευα συνεχόμενα μέρες και νύχτες, μπορούσα μόνο να αγοράσω τρόφιμα από τα καταστήματα “Όλα 99 cents”, επικαλέστηκα ασθένεια περισσότερες από μία φορές γιατί δεν είχα λεφτά να βάλω βενζίνη και μου έκαναν και παρατήρηση όταν προσπάθησα να βρω και άλλες δουλειές ημιαπασχόλησης παράλληλα”, ανέφερε η Τζέσικα Ντεφίνο, με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χαβιέ Μπαρδέμ: Αποκάλυψε ότι ήταν… στρίπερ

JLo – Maluma: Διαβάζουν τα πιο hot tweets και το διασκεδάζουν