in

Κέιτ Μίντλετον – Πριγκίπισσα Άννα: Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση

Η Κέιτ Μίντλετον κι η πριγκίπισσα Άννα τις περισσότερες φορές βρίσκονται μαζί στο ίδιο μέρος, όταν υπάρχουν εκεί κι όλα τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η δούκισσα του Cambridge και η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μόνες τους όταν επισκέφτηκαν το Royal College of Midwives και το Royal College of Gynaecologists, για να συζητήσουν για τις εξελίξεις στην μαιευτική και όσα προσφέρονται στις γυναίκες και τις οικογένειές τους.

Η -πάντα κομψή- Κέιτ, φόρεσε ένα off white σύνολο, ενώ η πρίγκιπισσα Άννα από τη μεριά της, ένα πετρόλ παλτό με ασορτί εσάρπα.

Η Κέιτ μοιράζεται συχνά τις δικές της εμπειρίες, ως εγκυμονούσα και μητέρα, θέλοντας να βοηθήσει τόσο τις άλλες γυναίκες, όσο και τα μικρά παιδιά.

Οι δύο γυναίκες, συζήτησαν με τους ειδικούς αλλά και νέες μαμάδες για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν ώστε να υπάρχει ισότητα στα μαιευτήρια, με τον πρόεδρο του Royal College να σχολιάζει:

“Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι και οι δύο ενδιαφέρονταν πάρα πολύ κι είχαν περιέργεια για τη δουλειά μας και ρωτούσαν πολύ προσωπικές ερωτήσεις, για να προσέξουν τις μελλοντικές γενιές και τις μητέρες του σήμερα για το καλό των γυναικών και των παιδιών του μέλλοντος”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βαϊόλα Ντέιβις: Ο ρόλος της Μισέλ Ομπάμα κι οι κριτικές

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η βόλτα στο Sandringham Estate κι οι εορτασμοί